Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Löncshúsos töltött padlizsán

2014.07.23. 13:32 :: Mária Bársonyné Dankovics

970179_1015167464.JPG                                                                                                                                                                     Hozzávalók:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       1 doboz Pápai löncshús konzerv, 1 padlizsán, 1 zacskós rizs, 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 tojás 2 gerezd zúzott fokhagyma, só bors, majoránna, kevés bazsalikom, 10 dkg reszelt sajt, olaj.                                                                                                                                                                                                                            Elkészítés:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        A löncshúst megdaráljuk, a rizst kifőzzük sós vízben, és kihűtjük. A hagymát apróra vágjuk és olajon üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a fokhagymát és azzal is átforgatjuk,majd a ketté vágott padlizsán belsejét kiszegjük és olajon megdinszteljük, majd villával összetörjük. A húst összekeverjük a főtt rizzsel, a padlizsánnal, a tojással, a hagymákkal, a fűszerekkel, majd jól összekeverjük. A masszából nedves kézzel kis golyókat formálunk és a padlizsán belsejében kirakjuk őket sorban. A padlizsán másik felét ugyan úgy, sütőpapírral bélelt sütőlapot megkenünk olajjal, és a padlizsánokat ráhelyezzük, majd megszórjuk őket reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, aranyszínűre sütjük. Melegen kínáljuk.

Szólj hozzá!

Címkék: Húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr986537771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása