Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Babgulyás

2014.06.27. 10:39 :: Mária Bársonyné Dankovics

Hasznos Praktikák 1569.jpg

Hozzávalók:

 

1/2 kg nyakpecsenye, ( sertés) 1/2 kg fehér bab, 1/2 kg burgonya, 10 dkg kockatészta, 2 fej vöröshagyma, só, őrölt bors, 2 gulyás szaft,  babérlevél, pirospaprika, fél sárga paprika, 2 ek. ecet, olaj. A megpucolt kis kockára vágott hagymát olajon megpirítom, hozzáadom a felkockázott húst amit fehéredésig dinsztelek, majd vízzel felengedem, hozzáadom a pirospaprikát, a sót, a borsot, a gulyás kockát, a babérlevelet, a paprikát, az ecetet, és hagyom főni. Ha félig megfőtt a hús hozzáadom a babot és azzal tovább főzöm. Ha félig megfőtt mehet bele a tészta, természetesen az elfőtt levet pótolom. A megpucolt, felkockázott, burgonyát teszem a végén bele ha a tészta félig főtt,  megkóstolom a levét és fűszerezem ha szükséges, mert mire teljesen megfő a fűszer is belefő. A tálalásnál az asztalra teszem a sót, borsot, az erős paprikát, hogy aki erősebben fűszerezve szereti kéznél legyen a fűszer, friss kenyérrel kínálom.

Szólj hozzá!

Címkék: levesek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr426431859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása