Hozzávalók:
Tésztához:
50 dkg darált keksz, 10 dkg porcukor, 2,5 dkg kakaópor, 3 dl tej, 1 cs. vaníliás cukor, rumaroma.
Krém:
15 dkg puha ráma, 10 dkg porcukor, 10 dkg kókuszreszelék, + kókuszreszelék a forgatáshoz.
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit össze gyúrjuk, és a masszát kétfelé vesszük, így könnyebben dolgozunk vele. Egy sütőpapírt megnedvesítünk és nedves de nem vizes sodrófával téglalap alakúra sodorjuk. Elkészítjük a krémet, a hozzávalókat jól kikeverjük, és a félcentire sodort tésztára a felét elsimítjuk. A sütőpapír segítségével szorosan föltekerjük. Félre tesszük a rudat és a másikat is ugyan így elkészítjük. Ha kész a két rúd a sütőpapírra kókuszreszeléket szórunk és a papír segítségével a rudakat meghempergetjük, ha kész, tálcára tesszük és mehet a hűtőbe dermedni.