Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Sonkás tészta, kicsit másként gazdagon

2014.06.19. 08:07 :: Mária Bársonyné Dankovics

10300042_32991078866.jpg

Hozzávalók:

1 cs. durum tészta, 30 dkg gépsonka ledarálva, 30 dkg francia saláta alap, 1 szál kisebb kígyó uborka, só, bors, olaj, majonéz.

 

Elkészítése:

A tésztát kifőzzük sós vízben, leszűrjük, lecsepegtessük,kevés olajjal elkeverjük, félre tesszük. Egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, beletesszük a darált sonkát, egy picit megfuttatjuk, és hozzáadjuk a francia saláta alapo, és azzal pirítom tovább, addig  míg a lé, amit a zöldség kienged el nem fő. Az uborkát meghámozom, kis kockákra vágom, és nyersen hozzáadom a húsos zöldséghez. A tésztát nagy tálba öntöm, ráhalmozom a zöldség keveréket. Tálaláskor meglehet locsolni majonézzel, vagy reszelt sajtot lehet rátenni, ízlés szerint. Ez a barátnőmék mai ebédje. 

Szólj hozzá!

Címkék: tésztaételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr126376767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása