Hozzávalók: 1 kg főtt, karikára vágott burgonya, a tegnapról maradt rántott hús, rántott karfiol, rántott gomba, só, tejföl, zöldpetrezselyem, 10 dkg reszelt sajt 5 főt tojás. Elkészítés: A formát kikenjük rámával, és lerakunk egy sor burgonyát, a felszeletelt húst, karfiolt, gombát, a cikkekre vágott tojásból rakunk egy sort a burgonya tetejére , meglocsolom sózott tejföllel, megint burgonya, hús karfiol, gomba, tojás tejföl, ezt így rakjuk míg van hozzávaló a teteje burgonya legyen. Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük, míg a burgonya szép aranyszínt nem kap. Megszórjuk a tetejét vágott zöldpetrezselyemmel, és friss salátával kínáljuk. Így kapunk régi új ételt, mert semmit nem dobunk ki hanem felhasználjuk máshoz.
Rakott krumpli megint másként
2014.07.28. 12:23 :: Mária Bársonyné Dankovics
Szólj hozzá!
Címkék: Főétel
A bejegyzés trackback címe:
https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr356551473
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.