Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Csak egyetlen hungarikum maradhat meg a gasztronómia témában...

2014.06.30. 18:34 :: receptoldal

Hungarikumnak nevezzük azokat a különleges, egyedi, jellegzetes dolgokat, amelyek csak Magyarországra jellemzőek, amelyről a magyarok ismertek a világban. Nemrég egy német ismerősömmel beszélgetem arról, hogy melyik a legfontosabb gasztronómiai különlegeség hazánkban és nem tudtam csak egyet választani. Ezért szeretnénk kikérni a véleményeteket, hogy ti melyik hungarikumunkat választanátok ha csak egyetlen maradhatna meg a gasztronómia témában?

 

Melyik a legfontosabb magyar hungarikum a gasztronómia területén?
Pálinka
Törkölypálinka
Csabai kolbász
Tokaji aszú
Hízott libából előállított termékek
Gyulai kolbász
Kalocsai fűszerpaprika-őrlemény
Pick téliszalámi
Magyar akácméz
HERZ Classic téliszalámi
Makói hagyma
Karcagi birkapörkölt
Gundel örökség
  
Free polls from Pollhost.com

Miért ez a kedvenc hungarikumod a gasztronómia területén?

 

Szólj hozzá!

Címkék: Szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr436458399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása