Hozzávalók: 40 dkg darált hús, 2 zsemle áztatva, 1 tojás, 10 dkg reszelt sajt, 1 cs. bacon szalonna, 1 kis fej vöröshagyma apróra vágva, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, majoránna, bazsalikom, oregánó, reszelt gyömbér, zöldpetrezselyem aprítva, pirospaprika, mindenből ízlés szerint., 1 kg burgonya. Elkészítés: A zsemlét kinyomkodom, és a darált húshoz adom, a tojással és a fűszerekkel együtt.kis halmokat készítek amit mindjárt agy szelet baconba csavarok. A sütőlemezt kibélelem sütőpapírral, és a kész fasírtokat ráteszem sorba. A burgonyát meghámozom, megmosom, és azt is mellé rakom. Előmelegített sütőben készre sütöm, mikor kész megszórom sajttal a húsok tetejét, és hagyom ráolvadni a sajtot, és tálalom.
Fasírt másként
2014.07.28. 21:34 :: Mária Bársonyné Dankovics
Szólj hozzá!
Címkék: Főétel
A bejegyzés trackback címe:
https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr306555277
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.