Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Tepsibe sült burgonyás kolbász, tojással

2014.07.15. 10:15 :: Mária Bársonyné Dankovics

1391929_101519143.JPG 

Hozzávalók:

4 pár debreceni kolbász, 1 kg burgonya, 6 főtt tojás, 1 kis poharas tejföl, só, őrölt bors, olaj.

Elkészítés: 

A burgonyát megtisztítjuk és gerezdekre,vagy kockára vágjuk. A kolbászokat bevagdaljuk mint a kakastaréjt, ha van otthon kolozsvári szalonnánk (nekem most nem volt ) azt is bevagdossuk, és olajon a kolbásszal együtt megpirítjuk.A zsírját a tepsibe öntjük, és bele tesszük a burgonyát,  majd rátesszük a kolbászt, a szalonnát, a félbe vágott főtt tojást, és ízlés szerint fűszerezzük, majd rákanalazzuk a tejfölt, és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a burgonya megpuhul,és aranyszínt nem kap.

Szólj hozzá!

Címkék: Főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr976510119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása