Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Francia saláta

2014.01.17. 17:12 :: Pánti Krisztina

Hozzávalók:

1 nagy db tejlöl

1 tubus majonéz

2 teáskanál mustár

1 evőkanál citromlé

só,őrölt bors

1 nagyobb db sárga répa

1 ü zöld borsó

5-6 db savanyú uborka

2-3 db krumpli

1 db alma

                     

Elkészítés:a répát,a krumplit,a borsót feltesszük főni,a répát és a krumplit apró kockára vágva tesszük fel főni sós vízben.Amikor megfött leszűrjük és kihütjük,addíg elkészítjük a mártást.Egy jénaiba öntjük a tejfölt,a majonézt, a mustárt,a citromlét a sót és borsot(ízlés szerint),és össze keverjük,majd az uborkát apró kockára vágva bele rakjuk és az almát is apró kockára vágva bele rakjuk és a kihült,krumlit borsót és a répát is,majd az egészet jól össze keverjük és kész.A tetejét díszíthetjük főtt tojással vagy petrezselyem levéllel.Másnapig a hűtőbe tesszük!

komment

Címkék: előétel

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr255765194
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása