Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Sakktorta

2014.03.02. 19:43 :: Szeveréna

20140301_083348_1393785675.jpg_1639x1229

 


Elkészités:

2x6 tojásból hagyományos módon 2 piskótát készitünk gáztepsiben. /6 tojásfehérjét, 6 kanál cukorral habosra keverünk. Belekeverjük egyenként a 6 tojás sárgáját. 6 kanál lisztet fél csomag sütőporral összevegyitünk, majd a tojásos habba keverjük. Egy fehér és egy barna piskótát készitünk, természetesen a barna piskótába kakaóport teszünk./ Felcsikozzuk. 
Párizsikrémet készitünk. Fél liter tejszint felfőzünk, egy csomag Holland kakaóporral /10 dkg/, 2 Ráma kockával, 40 dkg cukorral. Kihütjük. Felhabositjuk, ha szükséges teszünk még bele Rámát.
Megtöltjük a lapokat, ugy, hogy felváltva csigaformában kibéleljük a tortaformát. Minden piskótacsík közé krémet teszünk. A sorok között is krémmel töltjük. A sorokban felváltva tesszük a piskótacsíkokat. Kivülről tetszés szerint diszitsük.

Szólj hozzá!

Címkék: torta sütemény desszert

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr295840111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása