Elkészités:
2x6 tojásból hagyományos módon 2 piskótát készitünk gáztepsiben. /6 tojásfehérjét, 6 kanál cukorral habosra keverünk. Belekeverjük egyenként a 6 tojás sárgáját. 6 kanál lisztet fél csomag sütőporral összevegyitünk, majd a tojásos habba keverjük. Egy fehér és egy barna piskótát készitünk, természetesen a barna piskótába kakaóport teszünk./ Felcsikozzuk.
Párizsikrémet készitünk. Fél liter tejszint felfőzünk, egy csomag Holland kakaóporral /10 dkg/, 2 Ráma kockával, 40 dkg cukorral. Kihütjük. Felhabositjuk, ha szükséges teszünk még bele Rámát.
Megtöltjük a lapokat, ugy, hogy felváltva csigaformában kibéleljük a tortaformát. Minden piskótacsík közé krémet teszünk. A sorok között is krémmel töltjük. A sorokban felváltva tesszük a piskótacsíkokat. Kivülről tetszés szerint diszitsük.