Hozzávalók:
15db nagyobb csiperke gomba
1 kisdb tejföl
10dkg reszelt sajt(lehet füstölt is)
1db tojás
1csipet só
1 késhegynyi fekete őrölt bors
1 kávéskanál zsemlemorzsa
Elkészítés:a gomba szárait kiszedem a kalapjait pedig megpucolom,megmosom és lecsepegtetem.A tejfölt a tojást a reszelt sajtot,sót,borsot,zsemlemorzsát egy kis edényben össze keverem és a gomba kalapjaiba töltöm ezután be panírozom a gtöltöt gomba fejeket(úgy mint a rántott húst)és bő forró olajban megsütöm mind két oldalát arany barnára(mindkét oldalát villával szúrjuk meg sütés közben hogy át süljön a gomba fej).Majd egy kicsit lehütve egy kis tartár mártással tálaljuk.(a szárait is be lehet panírozni és kisütni vagy eltenni egy kis gomba levesbe).