Hozzávalók:
12 palacsinta
30 dkg gomba
30 dkg friss spenót
1 kis fej hagyma
10 dkg tejszínes sajtkrém
2 gerezd fokhagyma
frissen őrölt bors
só
reszelt sajt
2-3 dl tejszín
A hagymát meg pirítjuk a felszeletelt gombával és rádobjuk az össze vágott spenótot.
Sózzuk borsozzuk,a felaprított fokhagymát rátesszük és
frissen őrölt borssal fűszerezzük
Ha a spenót összeesett rátesszük a krémsajtot és össze forraljuk.
A palacsintákat megtöltjük és kockára hajtjuk,majd egy tűzálló tálba fektetjük.
A tejszínt elkeverjük a reszel sajttal és 180° -ra előmelegített sütően 20-25 percig átsütjük.
Bátrabbak + sajttal is megszórhatják.
Sózzuk borsozzuk,a felaprított fokhagymát rátesszük és
frissen őrölt borssal fűszerezzük
Ha a spenót összeesett rátesszük a krémsajtot és össze forraljuk.
A palacsintákat megtöltjük és kockára hajtjuk,majd egy tűzálló tálba fektetjük.
A tejszínt elkeverjük a reszel sajttal és 180° -ra előmelegített sütően 20-25 percig átsütjük.
Bátrabbak + sajttal is megszórhatják.