Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Baconos csirkemell sült burgonyával

2014.03.01. 21:08 :: Mária Bársonyné Dankovics

1457471_589758534.JPG

Hozzávalók 2 őzgerincformához:

1 kg csirkemell felkockázva, 50 dkg  szeletelt bacon, 40 dkg reszelt sajt, 6 tojás, 6 evőkanál liszt, 6 evőkanál tejföl, ételízesítő, őrölt bors, só ízlés szerint.  Burgonya, olaj.

 

Elkészítés:

A felkockázott csirkemellet fűszerezzük ízlés szerint. A lisztet, a tojást, a tejfölt jól összekeverjük, majd a sajt felét is beleforgatjuk, és hozzáadjuk a csirkemellet. Az őzgerincformát kibéleljük fóliával,erre rakjuk sorba a bacon szeleteket, erre kanalazzuk a masszát, ráhajtjuk a bacon szeleteket és előmelegített sütőbe toljuk 30 percre. Míg sül a hús, meghámozunk 1 kg burgonyát, megmossuk, felcsíkozzuk és forró olajban kisütjük. Ha megsült a húsunk a fólia segítségével, tálra fordítjuk, lehúzzuk a fóliát, szeleteljük, krumplival tálaljuk. Ha sok ez a mennyiség  felesbe is megcsinálhatjuk, akkor mindenből a felét vesszük.

Szólj hozzá!

Címkék: Húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr795838804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása