Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Csirkehúsos-parajos canelloni fetával

2014.03.09. 11:21 :: Mária Bársonyné Dankovics

1782183_218813884.JPG

Hozzávalók:

16 lasagne tészta, só, 30 dkg zsírosabb, krémesebb feta sajt, 1 dl olíva olaj.

 

Töltelék:

60 dkg csirke darált hús, 10 dkg forrázott paraj, só, őrölt bors, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 1 csokor petrezselyem zöld, 1 db, rozmaring ág.

Elkészítés:

A lasagne tésztát sós vízben kifőzzük,  leszűrjük, lecsepegtetjük. A darált húshoz adjuk a durvára vágott parajt és a fűszereket és jól összekeverjük. A tésztákat egymás mellé fektetjük és mindegyikre egyformán rakunk a töltelékből, és feltekerjük. Az így elkészült conelloniket egy tepsibe egymás mellé fektetjük, rámorzsoljuk a fetát meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben, 20-30 perc alatt aranyszínűre sütjük. Kínáljunk mellé friss salátát.

Szólj hozzá!

Címkék: tésztaételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr525851019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása