Hozzávalók:
16 lasagne tészta, só, 30 dkg zsírosabb, krémesebb feta sajt, 1 dl olíva olaj.
Töltelék:
60 dkg csirke darált hús, 10 dkg forrázott paraj, só, őrölt bors, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 1 csokor petrezselyem zöld, 1 db, rozmaring ág.
Elkészítés:
A lasagne tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A darált húshoz adjuk a durvára vágott parajt és a fűszereket és jól összekeverjük. A tésztákat egymás mellé fektetjük és mindegyikre egyformán rakunk a töltelékből, és feltekerjük. Az így elkészült conelloniket egy tepsibe egymás mellé fektetjük, rámorzsoljuk a fetát meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben, 20-30 perc alatt aranyszínűre sütjük. Kínáljunk mellé friss salátát.