Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Vasi rövid lébe krumpli

2014.04.02. 21:26 :: Mária Bársonyné Dankovics

Hasznos Praktikák 836.jpg

Hozzávalók:

1 kg burgonya pucolva, mosva, kockára vágva, 1 fejvöröshagyma pucolva kis kockázva, 1 szelet kolozsvári szalonna kis kockázva, 1 szál kolbász karikázva, pirospaprika, só, őrölt bors ízlés szerint.

 

Elkészítés:

A szalonnát kevés olajon a zsírjára pirítom, bele teszem a hagymát, amit üvegesre pirítok, jön a kolbász azt is kicsit pirítom, végül a burgonya kerül bele, amit össze pirítom pár keverésig, hogy az ízek keveredni tudjanak. Felöntöm vízzel,  hogy ellepje és fűszerezem, én egy pörkölt kockát is dobok bele. Lassú lángon készre párolom, mikor kevés rajt a lé a lángot elzárom. Salátával vagy kenyérrel, tejföllel tálalom ki hogy szereti. Kitűnő egy tál étel, vacsorára is adható, mert gyorsan kész van és olcsó.

Szólj hozzá!

Címkék: Húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr375890479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása