Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Rántott csirkehús kukorica morzsában

2014.06.17. 07:43 :: Mária Bársonyné Dankovics

Hasznos Praktikák 1548.jpg

Hozzávalók:

1/2 kg csirke felső comb, 1/2 kg csirke szárny, kukoricaliszt, 3 tojás, só, olaj, 1 kg burgonya, zöldpetrezselyem.  

 

Elkészítés:

A csirke húsokat megmossuk, leszárítjuk, a combokat a csontnál bevágjuk, sózzuk. A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és apróra vágott petrezselyembe forgatjuk. A tojásokat felverjük habosra egy tálban, egy másikba öntünk kukoricalisztet. A húsokat beforgatjuk lisztbe, tojásba, lisztbe, és a forró olajban lassan mind két felét átsütjük. egészséges panír, és ha nem mondjuk meg a családnak észre sem veszik, hogy nem zsemlemorzsát használtunk.

Szólj hozzá!

Címkék: Főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr606309158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása