Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Rántott tök, párolt csirkemellel, burgonya és zöldség körettel

2014.07.07. 08:28 :: Mária Bársonyné Dankovics

10526670_33057497.JPG                                                                                                                                                                    Hozzávalók:

 Egy zsenge tök, 1/2 kg csirkemellfilé, 1/2 kg burgonya, paradicsom, alma, uborka, kukorica liszt, tojás, olaj só csirke fűszer.

Elkészítés:

A tököt meghámozzuk, és félcentisre elszeleteljük, a burgonyát meghámozzuk, 4 részre vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.A  tökszeleteket gyengén megsózzuk, és bepanírozzuk. Először lisztbe, majd tojásba és ismét lisztbe forgatjuk, és forró olajba lassú tűznél kisütjük. Ha puha akkor jó. A filét kockákra vágjuk, befűszerezzük, és lassú tűznél puhára pároljuk. Felvágjuk a almát, az uborkát, és gerezdekre a paradicsomot. Ha kész mind ez, frissen kínálom. Ez a barátnőmék  tegnapi ebédje.

Szólj hozzá!

Címkék: Főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr816481009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása