Hozzávalók:
1 cs. babapiskóta tallér, 2 dl tej, cukor, vagy édesítőszer, 2 cs. puncs pudingpor, 3 ek cukor, vagy 2 ek. édesítő, 6 dl tej,10 dkg ráma, rumaroma, 1 Hulala tejszín, 25 dkg szeder, csoki máz vagy szeder a tetejére.
Elkészítés:
A tejben belemártogatjuk a tallért vigyázva arra hogy ne ázzon szét, és egy hőálló tálat kirakunk vele. Megfőzzük a pudingot sűrűre, mikor langyos hozzákeverjük, az aromát, és a 10 dkg cukorral kikevert rámát. A tallér tetejére rákenjük a krémfelét, és megszórjuk a fele szederrel, majd megint tejbe mártott tallér, szeder, krém, ismét tallér. A tejszínt felverjük kemény habbá és a tallér tetejére simítjuk. A tetejére tehetünk csoki mázat, de szederrel is díszíthetjük.