Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Zacskóba sült csirkecomb, zacskóba sült burgonyával

2014.07.13. 12:35 :: Mária Bársonyné Dankovics

1119894_669046546.JPG

Hozzávalók:

6 csirkecomb, 1 kg burgonya, csirkefűszer, sütőzacskó, 2 dl víz, só, olaj.

Elkészítés:

A megmosott, megszárított csirkéket a csontoknál bevágjuk, a csirkefűszerrel jól bedörzsöljük, és a zacskóba rakjuk. Hozzá öntjük az 1 dl vizet, és a zacskót lezárjuk, a tetejénél megszurkáljuk hogy a gőz távozni tudjon. A zacskót a sütőlemezre téve, az előre bemelegített sütőben készre sütjük, mire elpárolog a víz a csirkénk is megsült, a zacskót felvágjuk, és a húst tálra tesszük, Míg sül a húsunk elkészítjük a burgonyát. meghámozzuk, elvagdaljuk, és azt is egy sütő zacskóba rakjuk, sózzuk, 1/2 dl olajat és 1 dl vizet öntünk a zacskóba, lezárjuk a zacskót meg szurkáljuk a tetejénél, és mehet a csirke mellé sülni. Így szinte egyszerre sül meg mind a kettő. A burgonyát is tálra rakjuk és friss salátával kínáljuk. Így nem kell a meleg tűzhelynél ácsorognunk.

Szólj hozzá!

Címkék: Főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr356504759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása