Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Kuglófba sült csirke

2014.07.21. 10:15 :: Mária Bársonyné Dankovics

10446044_54045037.JPG

Hozzávalók:

1 kg csirkemellfilé, 20 dkg bacon, 20 dkg csirkemell sonka, 20 dkg sajt, fele trappista, fele füstölt, 8 tojás, 1 cs. snidling, 1 db pritamin paprika, flekken fűszer, bors, olaj.

Elkészítés:

Egy kuglóf formát kikenünk olajjal, megszórjuk zsemlemorzsával és kirakjuk bacon szeletekkel, úgy hogy egy kicsit takarják egymást és a kuglóf szélén lelógjanak. A filét csíkokra, vagy kockákra vágjuk, borsozzuk és beszórjuk flekken fűszerrel. A befűszerezett húsok felével rakjuk körbe a kuglóf formát, a sajt felével megszórjuk,. Üssünk bele 4 tojást mintha tükörtojást sütnénk, a tetejére a kockázott sonka felét, és a snidling felét, és a paprikát, karikára vágva,  ha nincs snidling jó a hagyma karika is. Ismét hús, sonka, snidling, sajt. Az utolsó sor sajt legyen, ekkor a 4 tojást törjük fel egy pohárba, verjük fel és öntsük nyakon a sajtot , és a  kilógó szalonnával takarjuk be a tetejét, és előmelegített sütőben, 220 fokon süssük kb. 1- 1 ,5 óráig. Ha nincs valamelyik hozzávaló kihagyható, vagy helyettesíthető mással. A  tojás és a sajt a fontos mert az fogja össze a csirkekuglófunkat.

Szólj hozzá!

Címkék: Húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr506528761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása