Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Tojáspátétummal töltött sonkarépa

2014.04.18. 11:28 :: Mária Bársonyné Dankovics

Hasznos Praktikák 924.jpg

Hozzávalók:

5 főtt tojás, 15 dkg kolozsvári szalonna, 1 ek. petrezselyem zöld,1 teáskanál aprított vöröshagyma, 1 tk mustár, só, bors, tejföl amennyit felvesz, 6 szelet sonka, ( legjobb a fekete erdei sonka,) 6 db szálas petrezselyem díszítéshez.

 

Elkészítés:

A tojást, hagymát, a szalonnát ledaráljuk, hozzáadjuk a mustárt, aprított petrezselyemzöldet, só, bors ízlés szerint és annyi tejföl, hogy nehogy folyós legyen , de száraz se a krémünk. A sonkákat tölcsér alakúra feltekerjük és megtöltjük a krémmel, a szélesebb felébe dugunk egy szál petrezselymet, mint a répa szára. A gyerekek szeretik, mert érdekes formájú és tehetünk mellé a zselé tojásból amit már szintén leírtam. Így tehetjük a húsvéti reggelinket színesebbé, amit a gyerek szemét is gyönyörködteti, és evésre ösztönzi.

Szólj hozzá!

Címkék: Zöldséges ételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr726050233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása