Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Baracklekvár eltevése gyorsan

2014.06.30. 09:17 :: Mária Bársonyné Dankovics

Hasznos Praktikák 1579.jpg

Hozzávalók:

3 kg kimagozott, húsdarálon ledarált barack, ( mikor le van darálva akkor kell 3 kg lenni-e ) 2 cs. befőzési cukor, 2 cs, dzsemfix.                                                                                      

 

Elkészítés :

A előkészített barackot egy nagy lábosba öntjük, és keverés mellett forraljuk, mikor puffog akkor bele öntjük a cukrokat, és a dzsem fixeket és már folytonos keverés mellett fel forraljuk. Ha kész gyorsan üvegekbe merjük. Az üveg tetejére befőzési celofánt teszünk , legumizzuk, majd a zárókupak következik, annak a tetejére a megírt cetlit tesszük, .( milyen lekvár és az évszám), Rá még egy celofán , legumizva, és végül kötöző madzaggal átkötni, és fejre állítani az üvegeket, 15 percre. Ha kihűlt mehet a helyére.

Szólj hozzá!

Címkék: Dzsem

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr16455009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása