Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Gombás hús tésztával

2014.06.30. 08:42 :: Mária Bársonyné Dankovics

Hasznos Praktikák 1578.jpg

Hozzávalók:

1/2 kg sertés hús, ( de más húsból is finom.), 1 cs. tészta, 2 fej vöröshagyma, 1 doboz gomba, őrölt bors,  só, pirospaprika, babérlevél, olaj víz, ha van fél sárga paprika, 1 paradicsom                                    

 

Elkészítés:                                                                                                                                                    

A vöröshagymát megtisztítjuk ,  apró kockára vágjuk, kevés olajon, megpirítjuk.  Bele tesszük a húst és azt fehéredésig dinszteljük.  Majd fel engedjük vízzel, és sóval, borssal, babérlevéllel, pirospaprikával, sárga paprikával, paradicsommal fűszerezzük, főzzük közepes lángon. Ha már majdnem jó a hús bele öntjük a leszűrt szeletelt gombát, és készre pároljuk. Közben sós olajos vízben kifőzzük a tésztát, ha megfőtt leszűrjük  és kevés olajjal bekeverjük. Közben elkészült a húsunk is lezárjuk a lángot. Friss salátával kínáljuk.   De adhatunk hozzá más köretet is ki mit szeret.                                                                                                                              

Szólj hozzá!

Címkék: Húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr996454919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása