Hozzávalók:
50 dkg magozott szilva, 4 ek. cukor, 4 ek szilva lekvár, 4 tk. búzadara, háztartási keksz, 5 dkg ráma, 5 dkg étcsoki, kevés fahéj, rumaroma,
Krém:
3 cs, vaníliás pudingpor, 9 dl tej, 5 ek. cukor, 20 dkg ráma.
Teteje:
Egy doboz Hulala tejszín.
Elkészítés:
Egy hőálló tál alját kirakjuk háztartási keksszel, a szilvát, a cukrot, a lekvárt, a búzadarát összefőzzük , míg a daraszemek megpuhulnak, ha langyos belekeverjük a rámát, a csokit, a fahéjat, az aromát, és a kekszre öntjük. megint egy sor kekszet rakunk. Közben megfőzzük a pudingot, mikor langyos belekeverjük a cukorral habosra kevert rámát, és a kekszre simítjuk. A tejszínt felverjük kemény habbá és a forma segítségével a krém tetejére nyomjuk. Aki akar reszelhet a hab tetejére fehér csokit is. A hűtőben kifagyasztjuk, majd felkockázzuk és kínáljuk. Ezt a sütit az unokatestvéremtől tanultam, ők cukrászok.