Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Rántott húsok, zöldségek, petrezselymes burgonyával

2014.07.22. 12:39 :: Mária Bársonyné Dankovics

857348_5678572199.JPG

Hozzávalók:

A tegnapról maradt rántott hús, 1 kis fej karfiol, 1 kis fej brokkoli, 4 szem gomba, 1 kg burgonya, só, olaj, zöldpetrezselyem aprítva.

Elkészítés:

A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedve sós vízben félig megfőzzük. A megtisztított burgonyát felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük. A sütőt bekapcsoljuk, és a húsokat egy hőállótálba téve, letakarjuk fóliával, és a sütőben fel melegítjük, így olyan gyenge lesz mintha frissen sütöttük volna ki. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, bepanírozzuk, és forró olajban lassú lángon kisütjük. A karfiolt és a brokkolit leszűrjük, és bepanírozzuk, majd kisütjük, A burgonyát is leszűrjük és teszünk rá egy kis rámát, és a zöldpetrezselymet. A hús is megmelegedett tálalunk, friss salátát adunk mellé.

Szólj hozzá!

Címkék: Húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr376533907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása