Hozzávalók:
A tegnapról maradt rántott hús, 1 kis fej karfiol, 1 kis fej brokkoli, 4 szem gomba, 1 kg burgonya, só, olaj, zöldpetrezselyem aprítva.
Elkészítés:
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedve sós vízben félig megfőzzük. A megtisztított burgonyát felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük. A sütőt bekapcsoljuk, és a húsokat egy hőállótálba téve, letakarjuk fóliával, és a sütőben fel melegítjük, így olyan gyenge lesz mintha frissen sütöttük volna ki. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, bepanírozzuk, és forró olajban lassú lángon kisütjük. A karfiolt és a brokkolit leszűrjük, és bepanírozzuk, majd kisütjük, A burgonyát is leszűrjük és teszünk rá egy kis rámát, és a zöldpetrezselymet. A hús is megmelegedett tálalunk, friss salátát adunk mellé.