Elkészités:
Piskóta: 4 tojás, 4 evőkanál viz, 1 cs sütőpor, 4 evőkanál cukor, 4 evőkanál liszt, 1.5 evőkanál kakaópor
Krém: 2 csomag vaniliáspuding, 3 dl tej, 1 ráma, 20 dkg porcukor
Töltelék: 1 csomag gesztenyemassza, 4 evőkanál baracklekvár, 2 evőkanál kakaópor, 1/2 kg keksz összetörve, 3 dl tej, 1/4 rumaroma
A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük, a cukorral és a vizzel, a fehérjét kemény habbá verjük, a lisztbe keverjük a sütőport, és a kakaóport. A tésztát összeállitjuk, és tortaformában megsütjük. Kettévágjuk.
A pudingot felfőzzük a tejjel, a rámát habosra keverjük a porcukorral. A tölteléket összeállitjuk, és a pudingoskrémmel összevegyitjük.
Megtöltjük a lapokat. Az alsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a tölteléket, majd a krém másik felét, és beboritjuk a másik piskótalappal. A tetejét oldalát tetszés szerint diszitjük.