Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Gesztenyetorta

2014.02.25. 20:05 :: Szeveréna

DSCF7725.JPGElkészités:

Piskóta: 4 tojás, 4 evőkanál viz, 1 cs sütőpor, 4 evőkanál cukor, 4 evőkanál liszt, 1.5 evőkanál kakaópor

Krém: 2 csomag vaniliáspuding, 3 dl tej, 1 ráma, 20 dkg porcukor

 

Töltelék: 1 csomag gesztenyemassza, 4 evőkanál baracklekvár, 2 evőkanál kakaópor, 1/2 kg keksz összetörve, 3 dl tej, 1/4 rumaroma

A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük, a cukorral és a vizzel, a fehérjét kemény habbá verjük, a lisztbe keverjük a sütőport, és a kakaóport. A tésztát összeállitjuk, és tortaformában megsütjük. Kettévágjuk. 

A pudingot felfőzzük a tejjel, a rámát habosra keverjük a porcukorral. A tölteléket összeállitjuk, és a pudingoskrémmel összevegyitjük.  

Megtöltjük a lapokat. Az alsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a tölteléket, majd a krém másik felét, és beboritjuk a másik piskótalappal. A tetejét oldalát tetszés szerint diszitjük. 

Szólj hozzá!

Címkék: torta sütemény desszert

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr375832767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása