Hozzávalók:
6 tojás, 10 dkg cukor, 12 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 1 ek. kakaópor, ez a tészta. Ráma, liszt a forma kenéséhez.
A krém:
2 cs. vaníliás pudingpor, 6 dl tej, 10 dkg ráma, 1 cs. vaníliás cukor, 4 ek. cukor. Gyümölcs a tetejére.
Elkészítés:
A tojásokat ketté választjuk a sárgáját pohárba, a fehérjét tálba tesszük. Elkezdjük verni a fehérjét, mikor félig felverődött hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük, A tojássárgákat egyenként keverjük a habba, azért vigyázzunk ne nagyon törjön meg a habunk. A sütőporral, a kakaóval bekevert lisztet is apránként adagoljuk hozzá, előkészített formába öntjük. Előmelegített sütőben, tűpróbáig sütjük, hűtjük a formában. A 2 pudingport a tejjel és a cukrokkal sűrűre főzzük, mikor langyos belekeverjük a rámát és a kihűlt tészta tetejére simítjuk, és megszórjuk gyümölccsel. lehűtve, szeleteljük, és kínáljuk. Ennek a tésztának a krémjét más pudinggal is megcsinálhatjuk, az a lényeg hogy a puding és a gyümölcs passzoljon egymáshoz.