Hozzávalók:
Töltelék:
3 zsemle megáztatva, kicsavarva, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 tojás, só, őrölt bors, majoránna, bazsalikom, zöldpetrezselyem, fokhagymapor, só, víz, olaj.
Elkészítés:
A kész zsemléket egy tálba teszem, a hagymákat apróra vágom, kevés olajon megdinsztelem, és a többi hozzávalóval a zsemlébe jól összekeverem. Ezzel töltöm meg a húst, olajos, 1/2 dl vízzel felöntött tepsibe, amibe elmorzsolok egy leves kockát teszem a húst, megszórom a tetejét fokhagymaporral, aki akarja fokhagymát szel rá, fóliával letakarom, és készre sütöm. Mikor elkészült, leveszem a fóliát, hogy szint kapjon. Körettel és friss salátával tálalom.