Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Fokhagymás töltött hús

2014.05.18. 12:14 :: Mária Bársonyné Dankovics

Hasznos Praktikák 1351.jpg

Hozzávalók:

Töltelék:

3 zsemle megáztatva, kicsavarva, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 tojás, só, őrölt bors, majoránna, bazsalikom, zöldpetrezselyem, fokhagymapor, só, víz, olaj.

 

Elkészítés:

A kész zsemléket egy tálba teszem, a hagymákat apróra vágom,  kevés olajon megdinsztelem, és a többi hozzávalóval a zsemlébe jól összekeverem. Ezzel töltöm meg a húst, olajos, 1/2 dl vízzel felöntött tepsibe, amibe elmorzsolok egy leves kockát teszem a húst, megszórom a tetejét fokhagymaporral,  aki akarja fokhagymát szel rá, fóliával letakarom, és készre sütöm. Mikor elkészült, leveszem a fóliát, hogy szint kapjon. Körettel és friss salátával tálalom.

Szólj hozzá!

Címkék: Húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr606179042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása