Hirdetés

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

* Kötelező kitölteni

Facebook

Jelentkezz te is szerkesztőnek a hunmarketingfb@gmail.com e-mail címen és osszd meg recepteidet másokkal is!

Ajánló:

Zacskóba sült csirkecomb, sült burgonyával és dinsztelt káposztával

2014.07.14. 18:09 :: Mária Bársonyné Dankovics

1456542_1519958.JPG                                                                                                                                                                    Hozzávalók:

Tegnapról maradt csirkecomb, tegnapi burgonya, 1/2 kg piros káposzta, 1 kisebb fej lila hagyma, olaj, ecet, cukor ízlés szerint.

Elkészítés:

A  vett konyha kész piros káposztát, kevés olajon a karikára vágott hagymával meg dinsztelem, öntök rá ecetet, cukorral megszórom, ízlés szerint, egy kevés vízzel, lassú tűznél, lefedve készre párolom. Ha elfőtte a levét, és puha a káposzta akkor kész. A sütőben fóliával letakarva, az olajos tepsiben felmelegítem a csirkét és a burgonyát, míg puhul a káposztánk. Ha kész a káposzta, felmelegedett a comb, meg a burgonya tálalom. Mert ételt nem dobunk ki csak egy kicsit megváltoztatjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: Húsételek

A bejegyzés trackback címe:

https://jo-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr66508399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása